Google Shopping – Entistä laajempi mainosnäkyvyys

Perinteisissä tekstimainoksissa käyttäjälle näkyy vain yksi mainos kerrallaan ja tämä mainos johdattaa käyttäjän mainoksen tekstiä vastaavalle lasketumissivulle. Google Shopping -mainoksissa yritys voi saada näkyviin useampia kuvamainoksia kerrallaan, sillä kaikki käytättäjän hakua vastaavat mainokset voivat näkyä samassa hakutuloksessa.

Esimerkiksi, jos verkkokauppasi myy saman tuoteryhmän sisällä useita eri vaihtoehtoja, näkee käyttäjä ne heti kuvamainoksina. Jos käyttäjä tekee haun ”punaiset juoksukengät”, voi verkkokauppa näyttää kaikki heidän myynnissä olevat punaiset juoksukengät. Tuotetietojen takia hintavertailukin on helppoa, jolloin käyttäjä saa heti käsityksen valikoimasta ja voi sen perusteella klikata sivustolle tarkastelemaan mieluisaa vaihtoehtoa.

Yhteenveto

Google Shopping -mainonnassa on lukuisia hyötyjä, jotka palvelevat niin käyttäjää kuin mainostajaakin. Google Shopping -kuvamainokset ovat mielenkiintoisia ja tarjoavat käyttäjälle heti huomattavasti perinteistä tekstimainosta enemmän tietoa. Käyttäjä saa heti selkeämmän kuvan siitä, mitä yrityksellä on tarjota, joka auttaa ostopäätöksen tekemistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *