Etsitkö kotiisi kestävää ja kauniin mattapinnan jättävää maalia? Valitse kalkkimaali, joka on yksi tämän päivän suosituimmista sisustusmaaleista! Monikäyttöiset kalkkimaalit sopivat lähes kaikkien pintojen maalaamiseen, olipa kyseessä sitten huokoinen tai kovapintainen maalausalusta. Kalkkimaali sopiikin niin kodin sisäseinien, kalusteiden kuin myös sisustus- ja koriste-esineiden maalaamiseen herkullisen ja samettisen mattapintaisiksi. Maalien värit ovat myös entistä kirkkaammat ja kaiken kukkuraksi kalkkimaali on erittäin ekologinen ja myrkytön valinta, joka sopii usein hyvin myös allergisia oireita perinteisistä maaleista helposti saaville henkilöille. Myrkyttömyytensä ja värikylläisyytensä ansiosta se on myös mainio tuote lastenhuoneiden maalaamiseen!

Monikäyttöisellä tuotteella useita etuja

Kalkkimaali, jota usein myös Chalk paint nimellä kutsutaan, on erikoismaali, joka jättää maalattavan pinnan aina samettisen mattapintaiseksi. Tuote on valmistettu täysin ilman perinteisissä maaleissa käytettyjä myrkkyjä, kuten hajusteita sekä muovisidonnaisaineita, mikä tekee siitä samalla erittäin ekologisen valinnan. Kalusteiden ja sisäseinien lisäksi kalkkimaali sopii hyvin myös mihin tahansa muuhun sisätiloissa toteuttetavaan maalaukseen. Suhteellisen ohuella, vaikkakin todella peittävällä koostumuksella saa myös aikaan tarkkaa jälkeä, jonka vuoksi se sopii mainiosti sekä yksityiskohtaisten koriste-esineiden että muiden pienien sisustuselementien maalaamiseen.

Kaunis patina

Kalkkimaalattu pinta muuttuu ikääntyessään vuosien saatossa kauniin patinoituneeksi, lähes antiikkista ja rustiikkista pintaa muistuttavaksi kerrokseksi. Se ei lähde hilseilemään lähes miltään pinnalta, vaan kuluu kovan kulutuksen jälkeen vasta vuosien päästä tasaisen kauniisti. Kalkkimaali on myös huokoinen tuote, joka antaa maalatun pinnan hengittää vielä maalikerroksenkin alla. Yleensä maalaukseen riittää vain yksi kerros, sillä kalkkimaali on hengittävyydestään huolimatta erittäin korkean pigmentin omaava tuote. Samalla se on täysin ekologinen valinta, varsinkin verrattuna perinteisiin kalustemaaleihin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *